Pistole samonabíjecí SIG SAUER MCX SPEAR LT 11,5" .223 Rem

Naše cena:

89 980 Kč (s DPH)
76 990 Kč
63 628.10 Kč ( bez DPH)

Ušetříte: 12 990 Kč (14%)


Výrobní číslo:63J007514
Dostupnost: ihned k odběru
Skladem: 1 ks
Doprava po ČR

Více o produktu

Zánovní, téměř nestřílená zbraň v kompletním balení.

Zbraň střílí 4,5 MOA!!! (Tovární norma pro MCX Spear LT je do 4,5 MOA (což je pro 50 m vzdálenost cca  6,3 cm),  při použití střeliva SIG SAUER Match  77 Gr.)

 

MCX je platforma ze které chce Sig Sauer mít "nejlepší pušku na světě" a SPEAR-LT je její nejnověší verze. Inovací výrobce doshajue skrze rozsáhlé testování a zpětné vazby zákazníků včetně ozbrojených sil. SPEAR-LT navazuje na předchůdce, MCX Virtus, a stejně jako u Virtuse jsou při navrhování a výrobě používány ty nejmodernější a nejpřesnější metody které aktuální průmysl umožňuje. Tato platforma je stanovuje nový standard pro výkonost a efektivitu, všestranost a uživatelský zážitek. Sig Sauer se SPEARem vyhrál výběrové řízení na novou zbraň pro armádu USA. 

Jedna z úprav SPEAR-LT oproti MCX Virtus spočívá v odlehčení předpažbí ale posílení jeho upnutí, díky tomu byla zvýšena mobilita zbraně bez stráty odolnosti. Předpažbí je tenčí a má pozměněnou ergonomii umožňující pohodlný úchop a zachovává možnosti montáže příslušenství díky horní Picatinny liště a montážnímu systému M-LOK. SPEAR-LT má rovněž odlehčenou hlaveň, která si díky přepracovanému profilu zachovává přesnost, čemuž napomáhá jak celková ergonomie zbraně, tak příjemná spoušť, nově kompatibilní jak se standardem AR-15 tak MCX Virtus. Zbraň je vybavena plně oboustraným ovládáním a nově tvarovaným a velice povedeným záchytem závěru pravé straně upper receiveru. Hlaveň je oszena rozhaněčem plamene Rocksett kompatibilním se SIG QD tlumiči hluku a pod tímto úsťovým zařízením se skrývá standardní závit 1/2"-28. Díky stavitelnému gas blocku je tedy braň připravena i pro montáž tlumiče hluku.

Zbraň je dodávána s teleskopickou, sklopnou pažbou a jedním nadlimitním zásobníkem PMAG.

Sig Sauer MCX-SPEAR-LT představuje hrot pokroku ručních palných zbraní a nabízí výkon, přesnost, a univerzalitu jako nikdo jiný. Ať už v roli zbraně služební, sportovní, nebo sebeobranné, SPEAR-LT zaručuje vyjímečný střelecký zážitek.  

 

Výrobní číslo: 63J007514
Výrobce: Sig Sauer
Kategorie: M4, M16, AR 15
Dostupnost: ihned k odběru
Ráže: .223 Rem
Stav zbraně: Použité
Zbraň kategorie: B - podléhající povolení