Opakovací kulovnice CZ 600 ERGO .308 Win

Naše cena:

35 990 Kč
29 743.80 Kč ( bez DPH)


Výrobní číslo:6004-5303-RDA1AAAX
Dostupnost: ihned k odběru
Skladem: 1 ks
Doprava po ČR

Více o produktu

Tento prémiový model s lehkou tenkostěnnou hlavní je vybaven speciálně vyvinutou polymerovou pažbou, která díky sofistikované ergonomii nabízí maximální střelecký komfort a přispívá k vysoké přesnosti. Délku hlaviště pažby lze upravit výměnou pryžové botky, která je k dispozici ve třech velikostech.

V nabídce je šest nejpopulárnějších ráží od 223 Rem. po náboj 300 WM. Pro montáž optiky jsou určeny standardizované raily na můstcích pouzdra závěru z odolné hliníkové slitiny. Po aktivaci zámku zásobníku se zbraň mění na schránkovou. Připravována je jednoduchá úprava pojistného mechanismu na provedení s decockingem.

Model CZ 600 ERGO má na 100 m garantovanou, při výrobě testovanou přesnost sub-MOA (tříranová nástřelka při použití match-grade továrního střeliva).

Celková délka: 1038 mm
Délka hlavně: 20" / 508 mm
Profil Hlavně: Lehká
Hmotnost: 2,9 kg
Ráže: 308 Win.
Kapacita zásobníku: 5
Mířidla: Ne
Spoušť: Jednoodporová, Stavitelná
Lícnice: Ne
LOP: 370 mm
Pažba: Polymerová
Povrch pažby: Soft-touch
Stoupání | Počet Drážek: 1:10 / 4
Odpor Spouště: 6-1 | 6-13,5 N
Velikost pouzdra závěru: II (medium)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobní číslo: 6004-5303-RDA1AAAX
Výrobce: Česká zbrojovka Uherský Brod a.s.
Kategorie: Opakovací
Dostupnost: ihned k odběru
Ráže: .308 Win
Stav zbraně: Nové
Zbraň kategorie: C - podléhající ohlášení

V rámci radikální generační obměny své nabídky opakovacích kulovnic přichází Česká zbrojovka a.s. se zcela novou sérií CZ 600. Její originální, vysoce modulární konstrukční řešení s řadou patentovaných prvků přináší zlepšení všech klíčových vlastností od spolehlivosti a odolnosti přes ergonomii a střelecký komfort až po bezpečnost a přesnost. Významně se na tom podílí i využívání nejmodernějších výrobních materiálů a technologií. V nabídce jsou modely pro lov, sport či hobby střelbu v bohaté paletě oblíbených ráží, připravovány jsou sety pro jednoduché uživatelské přerážování.